ПРИЗНАЧЕНО НОВОГО ГЕНЕРАЛЬНОГО ДИРЕКТОРА RENAULT В УКРАЇНІ

Призначено нового генерального директора Renault в Україні

 

 

З 2-го квітня 2018 року Франсуа Маріотт призначається Генеральним Директором Renault в Україні. Він замінить на цій посаді Яну Міненко, яка йде у декретну відпустку.

З 2 квітня 2018 року обов’язки Голови Правління «Рено Україна» виконує Франсуа Маріотт.

У віці 20 років Франсуа Маріотт закінчив Вищу школу управління в Парижі (Institut Supérieur de Gestion).

Після стажування в Португалії Франсуа приєднався до Renault в Франції у 1992 році, де пройшов шлях  від продавця до керівника продажів в дилерській мережі.

У 1997 році він почав працювати в службі маркетингу, де за час роботи займав різні позиції (шеф по продукту /гаммі/проекту/керівник напряму).

В період з 2003 по 2010 роки Франсуа Маріотт очолював маркетинг в країнах Адріатики, Центральної та Східної Європи.

В 2010 році Франсуа був призначений директором з комерційної гами (Фургон).

З жовтня 2014 року Франсуа Маріотт займав посаду комерційного директора DACIA, а відсьогодні приступає до обов’язків Голови Правління Renault в Україні.

Компанія «Рено Україна» дякує Яні Міненко за її внесок в розвиток бренду Renault на ринку України та професійний стиль управління всією командою.

Три роки поспіль бренд RENAULT займає 1-е місце на автомобільному ринку України. Компанія Renault в Україні займає лідируючі позиції завдяки широкому модельному ряду, конкурентним цінам, власній програмі кредитування Renault Фінанс та кваліфікованій дилерській мережі.