Новий економічний бензиновий двигун

Koleos

З липня 2018 р. компанія Renault в Україні пропонує новий економічний бензиновий двигун, який встановлюється на автомобілях Renault Logan, Logan MCV, Sandero, Sandero Stepway. Комерційна назва двигуна - SCe 75* (Smart Control efficiency, ефективне інтелектуальне управління). Цей двигун запустили у масове виробництво з 2016 року.

Завдяки сучасним технологіям новий двигун, об’єм якого становить 1 л та   потужність складає 75 к.с., показує найменшу витрату палива в категорії малолітражних двигунів 4,8 л на 100 км* у заміському циклі, демонструє гнучкі режими роботи і гарну тягу на низьких оборотах. Максимальна швидкість двигуна становить 161 км/г.

Новий двигун пропонує ряд відмінних переваг

· розподілений непрямий всприск і відсутність турбонаддува істотно полегшують установку ГБО (газобалонного обладнання), що особливо цікаво українським споживачам;

· застосування звичайних свічок запалювання замість іридієвих і ланцюговий привід розподільних валів знижує витрати на ТО;

· масляний насос змінної продуктивності знижує витрати палива;

· використання технології F1 Renault в серійному бюджетному двигуні - покриття DLC (алмазоподібне).

Покриття DLC (алмазоподібне) має низку унікальних властивостей:

· зменшення втрат на тертя до 30%, що дозволяє знизити витрату палива,

· стійкість до стирання.

В рамках програми по захисту навколишнього середовища Група Renault розробляє все більш екологічні двигуни.

В Європі цей двигун вже завоював довіру у прихильників економічних та екологічних двигунів. На приклад, в сусідніх країнах таких, як Болгарія та Румунія продажі цього двигуна становлять до 40% на моделі Logan. Спробуйте і Ви цей двигун в дилерських центрах RENAULT в Україні.

 

*За стандартами NEDC